Kulinarika

Kulinarika

Okusi preteklosti danes, je vodilo, ki Vas bo popeljalo skozi posebnosti lokalnih kulinaričnih izročil, ki Vam jih ponujamo v naši hiši.

Hrana in pijača v naši ponudbi temelji na pridelavi na naši ekološki kmetiji.

Apartmaji in Sobe

Apartmaji in Sobe

Vsi apartmaji in sobe v naši »Hiši« imajo velike in udobne postelje (dolžina 210 cm) s posteljnino iz kvalitetnih in zelo prijetnih materialov. Dodatna ležišča so udobna in dovolj velika tudi za odraslo osebo.

V apartmajih in sobah je LCD televizor, telefon, internetni priključek in pisalna miza. Bivanje je prijetno tudi v poletni vročini, saj so vsi prostori klimatizirani.
Apartma Cikorija in apartma Majnica nudita možnost bivanja tudi osebam, ki pri gibanju potrebujejo invalidski voziček( prostornost, širša vrata in potrebne prilagoditve).

Skupaj lahko pri nas prespi največ 25 oseb.

Poročna slavja

Poročna slavja

Praznovanje tako pomembne življenjske prelomnice v naši hiši, je prav posebno doživetje. Skupaj z vama ustvarimo nepozaben večer.

Etno

Etno

Če se želite pobliže seznaniti z nekaterimi skoraj pozabljenimi pesmimi, ki so jih naše none in nonoti peli v preteklih časih, vas vabimo, da se nam pridružite na pevskem vikendu ( dnevu). Primorske ljudske pesmi boste ponesli od nas v kraje, od koder prihajate in tako tudi »izkoristili mandat« za nadaljevanje prenašanja ljudske pesmi iz kraja v kraj, iz roda v rod.

Delavnica ljudskega plesa je namenjena tako posameznim parom kot skupinam in se njeno izvajanje lahko vsakič znova prilagodi željam in sposobnostim udeležencev. Delavnica je namenjena odraslim, lahko pa se prilagodi tudi za otroke.

Hram in vinarji

Hram in vinarji

V prostorih naše hiše Vam nudimo tudi manjši velban prostor – hram. Namenili smo ga Vam za degustacije naših domačih vin in vin drugih vinarjev, ki se bodo ob dišeči ročno rezani rezini posušenega domačega pršuta, prijetno zlila z prostorom. Prostor je zaprtega tipa, tako da Vas naši ostali gostje, pri vaših občutkih, ne motijo.

Vodeni pohodi in ogledi

Vodeni pohodi in ogledi

Hišo posebne sorte obdaja čudovita zelena narava in kulturne znamenitosti, ki jih je vsekakor vredno raziskati in se mimo njih sprehoditi. Za Vas smo pripravili enodnevne peš izlete, na katerih Vas bodo spremljali vinogradi, potočki in svež gozdni zrak.

Masaže in terapije

Masaže in terapije

Za dosego maksimalnega terapevtskega učinka masaže in popolne psihične in fizične sprostitve, priporočamo večdnevni tretman. Kombinacija masaž, ki zajema celotno telo, se izvaja z uporabo vrhunskih masažnih olj in individualnim pristopom terapevta do stranke.

Center za sistemsko medicino

Center za sistemsko medicino

Center za sistemsko medicino ni specializirana ustanova namenjena zdravljenju posameznih bolezni. Verjamemo, da poleg bolezni konkretnih organov, s katerimi se v prvi vrsti ukvarja tradicionalna zahodna medicina, obstajajo tudi sistemske bolezni organizma kot celote.