S kolesom na griče med Branico in Vipavo!

Začnemo ob 9.00h na našem borjaču. Na Planini pri posestvu Štokelj bo malica in degustacija treh vin. Po končanem kolesarjenju bo v Hiši posebne sorte pozno kosilo (cca 16.00)

Cena: 50,00 eur/osebo. V ceni je zajeto: malica (vipavska jota) in degustacija treh vin na posestvu Štokelj, kosilo v Hiši posebne sorte (4 hodi), vodenje izleta.

Kolesarjenje vodi kolesarski vodič Edi Fabjan.

Informacije in rezervacije: info@sorta.si, 05 7690000, 041 728 619

Več o poti:

Krožna pot se začne pri “Hiši posebne sorte” v Kodretih. Celotna pot je dolga 37 km, lahko pa si jo skrajšamo, če se iz Vrtovč čez Šmarje spustimo naravnost v Braniško dolino (kratka – 15 Km). Obstaja še srednja pot, če se iz Vrtovč spustimo skozi vas Šmarje v braniško dolino (srednja – 25 Km). Na celotni poti, bomo naredili okrog 1000 višinskih metrov, . Pot je najbolj primerna za gorska kolesa, večina kolovozov pa se da brez težav prevoziti tudi s treking kolesom. Celotna pot zahteva kolesarja z nekaj kondicije, skrajšane variante pa so primerne tudi za nedeljske kolesarje, krajša pa tudi za družine z otroki. Za celotno pot bomo potrebovali cca 5 ur vožnje.

Se vidimo!