Poroke & ostalo

Tako kot so nam pomembni življenjski mejniki, nam je pomembno tudi, kje jih preživimo. Posebej lahko tu izpostavimo poroko – začetek vajine skupne poti. Čarobnost tega trenutka bi seveda rada delila z najbližnjimi. Slavila ljubezen s tistimi, ki vaju imajo radi. Ker se zavedamo, da je vsaka poroka edinstvena, se vsakemu paru posebej posvetimo. Prilagodimo se željam in idejam bodočih zakoncev. Skupaj se pogovorimo, včasih tudi sami kaj svetujemo, toda glavna sta vidva! In ja, pri nas je lahko vse na enem mestu – obred, obed, zabava, počitek, zajtrk.

Odprti smo za vse tipe porok. Neodvisno od osebnega prepričanja, religije, prehranjevalnih navad, diet,… Naj bo poroka s sedmimi vini ali z bistro vodo, ob sončnem zahodu ali vzhodu.

Vajino poroko lahko začinimo s katero od ženitovanjskih šeg – podoknico, kolono ali šrango. Pri nas lahko opravite civilni ali cerkveni obred. Svatba je lahko zunaj, znotraj ali v kombinaciji obojega, saj je naša hiša na vajin veliki dan rezervirana samo za vas.

Svetujemo vama lahko tudi pri izbiri glasbe, fotografije in videa, dekoracije ambienta in nenazadnje tudi poročne torte. Skratka tu smo, da vama pomagamo ujeti trenutke enega najlepših vajinih dni.

Vse skupaj se seveda po zasluženem počitku zaključi s skupnim zajtrkom, ko lahko podoživite vrhunce vajinega dne.

Seveda lahko v naši hiši praznujete tudi ostale življenjske prelomnice. Prepričani smo, da bo v našem edinstvenem ambientu to imelo še večjo težo. Okolica hiše je zelena in prijazna tako otrokom kot starejšim. Na tem mestu manjši namig: Tako Vid kot Luka (starejši in mlajši gospodar) imata rojstni dan v zimskih mesecih, ko je zunaj težje izvesti piknik. Poistovetita se z vprašanjem, kam povabiti vse goste. Zato nudimo slavljencu v zimskih mesecih prav posebno presenečenje.

Povpraševanje