Komentarji

Iris&Rok 28.09. 2020

Po večletnem občudovanju vašega posestva, sem nekoč omenila na glas svojemu partnerju:

“Rok, poglej kako je tu vedno lepo. Idealno se mi zdi za poročno slavje.” 🙂

Tudi sam je to potrdil. In res vedno, ko sva se mimo peljala sva občudovala in bila vesela za tiste, ki jim je uspelo dobit svoj termin pri vas!

In kmalu zatem, me Rok zaprosi za roko. In brez besed sva že vedela, kje bo najina prva lokacija povpraševanja. Ja, prav vaša in tako se je začelo sodelovanje z vami… kljub vsem tegobam Covida-19, smo s skupnimi močni izpeljali nepozabno poroko, polno veselja, čarobnosti in nepozabnih trenutkov, ki so se vtisnili globoko v naša srca.

Ob tej priliki bi rada pohvalila vas in ves vaš kolektiv za strokoven odnos, tako pri pripravi hrane kot tudi pri organizaciji vsega ostalega, ker ste bili res fleksibilni, in dajali občutek domačnosti, kljub vaši strokovnosti.

Obilo sreče še naprej.

Iris&Rok

Tanja Haszlakiewicz in Miha Janezic 06.09. 2019

Dragi g. Vid in vsa vasa druzina!
Tezko z besedami opisem vse dogajanje, obcuteke, ki smo jih vsi bili delezni, na najin porocni dan pri vas. Tako energijo, povezanost in usklajenost, veselje, sreco in iskrenost lahko obutis le v resnicno pravi druzbi, ambientu. Vasa pomoc in pripravljenost prisluhniti najinim zeljam, sploh pri postavitvi miz in stevilu gostov 🙂 ter pri uzivanju v najinem plesu, je res neverjetna.
Tako noro smo vsi uzivali, sploh tisti na sodih 🙂
Pocascena sva, da ste naju in vse najine svate tako lepo sprejeli in pogostili. In kot sva rekla….cez 5 let bova imela obletnico pri vas, plesala pa bova argentinski tango z vrtnico med zobmi 🙂
Neskoncno hvala za carobne trenutke 🙂

Jana in Boštjan 27.05. 2019

Izbira Hiše posebne sorte za najino poročno večerjo je bila več kot upravičena. Izvrstna hrana in postrežba, čudovita lokacija in njena okolica, krasno vzdušje in zabava, udobna prenočišča z zajtrkom in seveda odlična komunikacija je le nekaj razlogov, da bi jo brez zadržkov priporočila vsem parom, ki si želijo stopiti na skupno pot na najlepši možen način. Iskrena hvala g. Vidu in njegovi družini, da ste nama pričarali popoln večer. Zagotovo se še vrneva!

Aleksej Dolinsek 20.05. 2019

V Hiši posebne sorte smo bivali na kolesarskih pripravah slovenske parakolesarske reprezentance. Navdušila nas je prijaznost osebja na čelu z lastnikom g. Vidom. Za nas so odlično poskrbeli z vrhunsko hrano iz domače pridelave. Za hrambo koles in naše ostale športne potrebe tudi ni bilo prav nobenih težav. Izjemno prilagodljivi, ustrežljivi in veseli ljudje! Lokacija je odlična za kolesarjenje tako profesionalcev kot izletniških kolesarjev! Hiša posebne sorte je prilagojena tudi gostom z invalidnostjo za kar so prejeli zlati certifikat. Priporočam!