Komentarji

Tanja Haszlakiewicz in Miha Janezic 06.09. 2019

Dragi g. Vid in vsa vasa druzina!
Tezko z besedami opisem vse dogajanje, obcuteke, ki smo jih vsi bili delezni, na najin porocni dan pri vas. Tako energijo, povezanost in usklajenost, veselje, sreco in iskrenost lahko obutis le v resnicno pravi druzbi, ambientu. Vasa pomoc in pripravljenost prisluhniti najinim zeljam, sploh pri postavitvi miz in stevilu gostov 🙂 ter pri uzivanju v najinem plesu, je res neverjetna.
Tako noro smo vsi uzivali, sploh tisti na sodih 🙂
Pocascena sva, da ste naju in vse najine svate tako lepo sprejeli in pogostili. In kot sva rekla….cez 5 let bova imela obletnico pri vas, plesala pa bova argentinski tango z vrtnico med zobmi 🙂
Neskoncno hvala za carobne trenutke 🙂

Jana in Boštjan 27.05. 2019

Izbira Hiše posebne sorte za najino poročno večerjo je bila več kot upravičena. Izvrstna hrana in postrežba, čudovita lokacija in njena okolica, krasno vzdušje in zabava, udobna prenočišča z zajtrkom in seveda odlična komunikacija je le nekaj razlogov, da bi jo brez zadržkov priporočila vsem parom, ki si želijo stopiti na skupno pot na najlepši možen način. Iskrena hvala g. Vidu in njegovi družini, da ste nama pričarali popoln večer. Zagotovo se še vrneva!

Aleksej Dolinsek 20.05. 2019

V Hiši posebne sorte smo bivali na kolesarskih pripravah slovenske parakolesarske reprezentance. Navdušila nas je prijaznost osebja na čelu z lastnikom g. Vidom. Za nas so odlično poskrbeli z vrhunsko hrano iz domače pridelave. Za hrambo koles in naše ostale športne potrebe tudi ni bilo prav nobenih težav. Izjemno prilagodljivi, ustrežljivi in veseli ljudje! Lokacija je odlična za kolesarjenje tako profesionalcev kot izletniških kolesarjev! Hiša posebne sorte je prilagojena tudi gostom z invalidnostjo za kar so prejeli zlati certifikat. Priporočam!

Gregor 20.05. 2019

Z parakolesarji smo preziveli super konec vikenda v lepo urejenih apartmajih Hise posebne sorte, najbolj sem bil navdusen nad dobro hrano