Prenočišča

Prenočišča v Hiši posebne sorte na Krasu V Hiši posebne sorte ponujamo edinstvena prenočišča. Stranke se lahko odločijo tako za prenočišče za eno noč kot tudi za prenočišča za več noči. Seveda prenočišča ponujamo z zajtrkom. Vendar svojim strankam v Hiši posebne sorte ponujamo veliko več kot le prenočišča. Ponujamo pravzaprav celostno izkušnjo skozi katero […]

Prenočišča v Hiši posebne sorte na Krasu

V Hiši posebne sorte ponujamo edinstvena prenočišča. Stranke se lahko odločijo tako za prenočišče za eno noč kot tudi za prenočišča za več noči. Seveda prenočišča ponujamo z zajtrkom. Vendar svojim strankam v Hiši posebne sorte ponujamo veliko več kot le prenočišča. Ponujamo pravzaprav celostno izkušnjo skozi katero boste zares začutili lepote Krasa in kraške pokrajine.

Prenočišča

Prenočišča pri nas so moderna in opremljena s kakovostno opremo. Vsa prenočišča se lahko pohvalijo z velikimi in udobnimi posteljami ter s kvalitetno posteljnino, ki je izdelana iz koži prijetnih materialov. V apartmajih in sobah je LCD televizor, telefon, internetni priključek in pisalna miza. Bivanje je prijetno tudi v poletni vročini, saj so vsi prostori klimatizirani. Prenočišča imenovani Cikorija in Majnica nudita možnost bivanja tudi osebam, ki pri gibanju potrebujejo invalidski voziček. S tem namenom sta omenjena apartmaja nekoliko bolj prostorna, prav tako pa smo poskrbeli za širša vrata in druge prilagoditve, ki jih osebe na invalidskem vozičku potrebujejo.

Skupaj s prenočišči svojim gostom ponujamo tudi bogato kulinarično izkušnjo

Poleg kakovostnih prenočišč na Krasu pa svojim gostom ponujamo tudi odlično kulinarično izkušnjo. Postregli bomo predvsem tipične primorske jedi, ker pa si želimo, da bi okusi res prišli do izraza, zmeraj uporabljamo sezonske sestavine, zato se naš jedilnik skupaj z letnimi časi spreminja. Za kulinarične užitke skrbi naš kuhar z ekipo sodelavcev, ki našim gostom zmeraj pripravijo pravcato popotovanje po okusih iz naših spominov. Seveda pa z odlično kulinariko gre z roko v roki tudi dobro vino, po katerem je Kras še posebej znan. Tako vam poleg prenočišč in odlične hrane ponujamo tudi možnost degustacije različnih kraških vin. Vinski hram, ki se razprostira pod Hišo posebne sorte je zaprtega tipa, s tem pa dosežemo, da vas naši ostali gostje, pri vaših občutkih in zaznavanju arom različnih vin, ne motijo.

Če ste prišli raziskovati kraško pokrajino vam lahko poleg prenočišč na Krasu, ponudimo še spoznavanje s pesmimi, ki so jih naše none in nonoti peli pred več deset leti. Vabimo vas torej, da se nam pridružite na pevskem vikendu v naši Hiši posebne sorte. Primorske ljudske pesmi boste ponesli od nas v kraje, od koder prihajate in tako poskrbeli za nadaljevanje prenašanja ljudske pesmi iz kraja v kraj, iz roda v rod. Poleg učenja pesmi pa smo za vas pripravili tudi delavnico ljudskega plesa, ki je namenjena tako posameznikom kot tudi večjim skupinam.

Ponujamo tudi prenočišča za kolesarjenje po kraških poteh

Ker sklop naših prenočišč obdaja čudovita kraška narava smo se odločili tudi, da za vse svoje goste organiziramo vodene oglede po kraški pokrajini, obdaja pa nas tudi veliko kulturnih znamenitosti, ki se jih splača obiskati. Skupaj s prenočišči na Krasu se lahko gostje odločijo tudi za kolesarjenje. Kolesarskih poti je veliko, vse so urejene, posamezniki pa lahko izberejo kolesarsko pot, ki bo primerna njihovim fizičnim sposobnostim. Če pa ste eden izmed kolesarskih navdušencev in se vozite mimo nas, se ustavite na kosilu ali pa celo prespite pri nas.

Prenočišča na Krasu

Poleg prenočišč ponujamo tudi možnost poslovnih srečanj in organizacijo porok

V Hiši posebne sorte pa organiziramo tudi sestanke in poslovna srečanja. Prostor je prijeten in klimatiziran, za hrano in pijačo pa bo poskrbljeno. Tudi pri poročnih slavjih bomo mladoporočencema ves čas na voljo, pomagali pa jima bomo tudi pri sami organizaciji poročnega slavja. Po pogovoru z mladoporočencema bomo natančno upoštevali njune želje ter tako poskrbeli za pripravo poročnega slavja, ki bo kot iz sanj. V sklopu poroke pa ne poskrbimo zgolj za izvedbo slavja ter kulinariko, pač pa bomo poskrbeli tudi za glasbo, fotografa, ob želji po poroki na prostem pa se lahko dogovorimo tudi z matičnim uradom.

Prenočišča za eno noč z masažo za kolesarje

Ker pa si želimo, da se vsi naši gostje počutijo dobro, smo pripravili tudi masaže in terapije, ki se jih lahko udeležijo tisti, ki imajo pri nas prenočišče pa tudi drugi gostje, sicer pa za dosego maksimalnega terapevtskega učinka masaže in popolne psihične in fizične sprostitve, priporočamo večdnevni tretma. Ob masaži, ki sprosti telo in odlično deluje proti stresu, uporabljamo vrhunska olja, ki so koži prijetna. S takim načinom dela dosegamo visoke rezultate na mehkem mišičnem tkivu, cirkulaciji krvi, delovanju limfe, ter uravnovesimo in harmoniziraramo duha za daljši čas. Pravilno delovanje telesa, sproščenost in dobro počutje so spremljevalni učinki takih masaž, ki so skupaj s sprehodi v naravo ter dobro kulinariko in obilico počitka še bolje izraženi.

Vas zanima več o prenočiščih, ki vam jih ponujamo? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kakovosti naših apartmajev ter o pestri ponudbi storitev, ki smo jo pripravili za vas. Na spletni strani lahko najdete tudi cenik paketov masaž, ki jih ponujamo.

V primeru dodatnih vprašanj o prenočiščih z zajtrkom smo ves čas dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam o prenočiščih še zastavljajo, poleg tega pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši restavraciji ali v našem centru masaž, kjer bomo poskrbeli, da se boste popolnoma sprostili in vam pomagali k boljšemu počutju.