Nives in Vili

Hišo posebne sorte sva prvič obiskala 14. marca 2015, kjer me je moj mož Vili zaročil. Kadarkoli sva se prej pogovarjala o poroki, sva vedno govorila, da ne bova komplicirala in ne bova imela ceremonije, ampak se bova šla poročiti kar med tednom na matični urad. Ampak ko sva takrat videla ambient Hiše posebne sorte in okusila njihovo kulinariko, sva se zaljubila na prvi pogled in se takoj obojestransko strinjala, da se želiva poročiti prav tu. In po večerji in zaroki smo z gospodarjem, gospodom Vidom, v dveh urah imeli pripravljen celoten koncept najinega poročnega slavja.

In tako je napočil 30. maj 2015, dan najine poroke. Ne želiva biti osladna, ampak je bil to dejansko najsrečnejši dan najinega življenja. In velika mera zahvale gre prav Hiši posebne sorte, njihovim gospodarjem in celotni njihovi ekipi. Neverjetno so se potrudili za ambientalno vzdušje in za kulinarične presežke. Bilo je fantastično. Gostje so bili naravnost navdušeni in še dandanes hvalijo Hišo posebne sorte kot eno najlepših in najboljših domačij daleč naokoli. Odlična domača hrana in vino! Prav tako smo bili navdušeni nad apartmaji, kjer smo po poroki prespali.

Celotni ekipi Hiše posebne sorte se še enkrat iz srca zahvaljujeva, da so nama vse tako perfektno pripravili in pomagali, da sva res doživela enega najbolj nepozabnih dni najinega življenja.

Toplo priporočava!