Apartma Primorska


Apartma na Primorskem nudi odlično izhodišče za prijetno preživet konec tedna. Primorska regija ponuja obilo priložnosti, ko hočemo aktivno preživeti konec tedna, a tudi ko hočemo samo zamenjati okolje za dan ali dva in se sprostiti v naravnem okolju. Z najetjem lastnega apartmaja bomo lahko še bolj uživali v vsem, kar nam ponuja Primorska, s celo družino ali samo v dvoje.

Apartma na Krasu – krasno izhodišče za raziskovanje

Na Krasu je vse več možnosti, da aktivno preživimo nekaj dni. Stare vasice so med sabo povezane s številnimi kolesarskimi stezami, po sprehajalnih poteh pa se lahko odpravite na dnevne izlete ter aktivno raziskujete okolico. Če želite pobližje spoznati tudi ljudi in njihove običaje, se udeležite delavnice starih plesov in pesmi, kjer se boste gotovo zabavali. Ob vsej tej aktivnosti se na Krasu brez slabe vesti okrepčate še z dobro domačo hrano, saj si je težko predstavljati, da ne bi poskusili lokalnih specialitet, kot je na primer domač pršut. Svoja kulinarična raziskovanja lahko še obogatite, če se boste pustili zapeljati degustaciji vrhunskih vin v bljižnji kraški kleti, sploh če je vaš apartma od kleti oddaljen le nekaj korakov.

Turistična kmetija nudi pravi oddih

Turistična kmetija ponuja pravo zavetje pred naglico vsakdana: kamnite domačije že same po sebi utripajo s počasnejšim ritmom nekega drugega časa, zaradi česar še sami zadihate bolj globoko. Med vinogradi in nasadi oljk se zdi tudi hrana bolj okusna, zaradi miru pa vsaka noč prinese krepčilni spanec. Če se hočete še bolj sprostiti, si privoščite več masaž, ki bodo odpravile vse napetosti v mišicah in vas hkrati poživile. V tem naravnem okolju lahko uživate skupaj z vso družino, ali pa si s svojo ljubljeno osebo najamete sobo oziroma apartma za dve osebi in se sproščate v dvoje.

Nočitev za zaljubljene

Toplo podnebje, slastna večerja ob svečah in dobrem vinu – le kdo se ob tem ne bi počutil vsaj malo romantično? Za zaljubljene pare je to prav vse, kar rabijo, da preživijo lep vikend. Več časa, ki si ga lahko vzamete za konec tedna, in se zares posvetite drug drugemu, bo povsem dovolj, da se bo preprosta nočitev za dve osebi v apartmaju ali na turistični kmetiji spremenila v nepozaben vikend. Spomini nanj vas bodo greli še dolgo po vrnitvi v domače kraje. In kdo ve, mogoče se boste naslednjič vrnili, da bi si svojo ljubezen izkazali še z romantično poroko v čudovitem naravnem okolju Primorske.