Poročna slavja

Praznovanje tako pomembne življenjske prelomnice v naši hiši, je prav posebno doživetje. Skupaj z vama ustvarimo nepozaben večer.

Poročno slavje na prostem vam ponujamo v idilični vasici na Krasu, natančneje v vasici Kodreti, ki se nahaja v neposredni bližini znamenitega Štanjela, na meji med Krasom in Vipavsko dolino. Kodreti so tipična primorska vasica, ki je idealna lokacija za poročno slavje na prostem. Kljub tipičnosti burje za te kraje, je vasica pred njo skrita, saj leži v pretežnem zavetrju sosednjih hribov. Če iščete popoln prostor za poročno slavje, potem je naša domačija Hiša posebne sorte idealen prostor za poročno slavje posebne sorte na Krasu. Poročno slavje na prostem se lahko izvede prem matičarjem ali pa kot cerkveni obred. Poročno večerjo pa vam lahko serviramo pri mizah ali pa v obliki bifeja. Prepustite se neskončnemu užitku z našimi kulinaričnimi specialitetami, ki bodo vašo poroko in poročno slavje naredili še bolj posebno. Z zanimivimi jedmi vas bomo popeljali skozi posebnosti lokalnih kulinaričnih izročil, ki prepletajo preteklost s sodobnostjo. Poročno slavje na Krasu lahko zaključite tudi v naših atraktivnih apartmajih, kjer ponujamo prenočišča za do 25 oseb. Obiščite nas na Krasu in si oglejte naš biser. Prepričani smo, da je naša domačija preprosto popoln prostor za vaše poročno slavje na prostem.

Pri nas se lahko v skladu z dogovorom izvede tako obred pred matičarjem, kot cerkveni obred ter ostale oblike sklepanja skupnih življenjskih poti.

Poročna večerja se lahko servira  pri mizah ali pa v obliki bifeja. Na kulinarične užitke lahko vplivata tudi vidva, saj smo med drugim na željo mladoporočencev poleg bolj klasičnih, pripravili tudi vegetarijansko in vegansko poročno večerjo.

Prepričani smo, da bo vajin večer v naši hiši, skupaj z dobro glasbo ter ovekovečen z čutnimi fotografijami, nepozaben.